Jump to content
Wizardzone - Harry Potter Community
The search index is currently processing. Activity stream results may not be complete.

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Oké, ik heb 2 keer fout gegokt. Dan laat ik de eer aan iemand anders
 3. Ik kijk momenteel Star Trek Enterprise op Netflix.
 4. Wij eten minimaal 1 keer per week vegetarisch. ik gebruik quorn stukjes in plaats van kip(filet), en bij de aardappelen en groente soms een kaasschnitzel of de satéschnitzel van Valess. Falafel is ook vegetarisch. De vegaburgers van de Lidl zijn ook best lekker. Maar ik maak het liefst gerechten waar geen (commerciële) vleesvervangers door gaan. Peulvruchten doen het ook goed als vervanger en hebben meestal ook een ‘bite’. Bijvoorbeeld pastasaus met linzen, chili sin carne, curry met kikkererwten of couscous salade met gekookt ei.
 5. Nope, ook niet Marlies. Wel 1 van onze zuiderburen.
 6. En intussen is dit een van mijn lievelingsboeken en lievelingsschrijvers geworden :D, zeker nadat ik heb ontdekt dat zijn personages in andere boeken terugkomen. Daarom ben ik begonnen om al zijn boeken op volgorde te lezen, mijn volgende boek is 'Dertien'. Ik kijk er al naar uit :D. Momenteel echter nog bezig in Maddaddam van Margaret Atwood. Derde deel van de Maddaddam-trilogie, over een pandemie (ja). Ik had er precies meer van verwacht, maar het is wel goed geschreven!
 7. Ja, inderdaad, maar sommige momenten dus ook super frustrerend :D.
 8. Telt Wie is de Mol? Anders Band of Brothers (helemaal) of Allo, Allo (een paar afleveringen van seizoen 8).
 9. The Pianist, over een Joodse onderduiker in de Tweede Wereldoorlog.
 10. ThaMartin

  Sherlock

  Erg leuke serie! Ik ben wel fan van die Humbercumb Bobbelsplatsch!
 11. Ik vond het laatste seizoen ook tegenvallen inderdaad. Personages niet goed uitgewerkt, rare keuzes die worden gemaakt. Het gaf alles bij elkaar een erg afgeraffeld gevoel en ik vond dat er geen recht werd gedaan aan de ontwikkeling van de personages.
 12. Jaa dat doolhof was ook gaaf!
 13. Zelf nog altijd Game of Thrones niet gekeken (en ik denk ook niet dat dat nog gaat gebeuren), maar wat vonden jullie van het laatste seizoen? Ik heb er al veel (slechte) dingen van gehoord, maar wat is jullie mening?
 14. Intussen heb ik pas nog eens Sherlock volledig gekeken, en ik blijf erbij: seizoen 2 is het beste seizoen. Daarna gaat het alleen maar neerwaarts, vind ik. Zeker in het laatste seizoen (laatste aflevering vond ik persoonlijk nog wel goed, en ik zou het niet erg vinden als dat ook echt bij het laatste blijft), valt het op dat Sherlock heel populair was, en dat de schrijvers daar ook teveel in meegingen. Heel veel "zie eens wat we allemaal uithalen, want zo cool zijn we, en zo'n slimme dingen halen we uit". Sommige stukken waren er echt over.
 15. Intussen wel Netflix, en ik ben toch nog steeds aan het werk! (Vooral omwille van Corona aangeschaft, zodat ik met mijn vriend (die ergens anders woonde) tijdens de lockdown Netflix Party kon doen, ideaal! Nu is het gewoon handig om te hebben :p. Laatste serie die ik heb gezien is 'Albatros', een tragikomische serie over (dikke) mensen die op retraite gaan om af te vallen. Zeer mooi gefilmd, en goed verhaal!
 16. Ik vind het ook wel jammer, maar Mads Mikkelsen is wel een goede vervanger, denk ik! Laatste film die ik heb gezien is "Tune in for love". Cute. Ik ben KDrama-fan aan het worden denk ik.
 17. Misschien een vreemde vraag, maar heb je zelf nooit eens vlees willen eten? Gewoon eens om te proberen? Zelf ben ik wel een vleeseter. Ik zou niet zonder kunnen. Het liefst eet ik wel van dieren waarvan ik weet dat ze een goed leven hebben gehad. Zo hebben wij thuis altijd een koe staan die uiteindelijk wordt geslacht en verdeeld onder de familie. Dan weet je tenminste wat ze allemaal te eten hebben gekregen en geen brol ingespoten ofzo. Zonder kip of kalkoen zou ik helemaal niet kunnen . Zo lekker! Ooh, Jezus, de manier waarop ik 10 jaar geleden schreef, foei foei. Ondertussen wel nog steeds een vleesliefhebber, maar mijn vriend is wel vegetariër. We gaan nu ook samenwonen, wat dus als gevolg heeft dat ik waarschijnlijk ook meer vegetarisch ga eten (doe ik nu ook al vaker :p). Iemand tips voor lekkere vervangproducten?
 18. Ik ben opnieuw de luisterboeken aan het luisteren, en ik kwam dinsdag bij het stukje dat de Duffelingen met Harry in de auto zitten, "weg te vluchten" van de brieven. Toen herinnerde ik mij het Grote WizardZone Toernooi, waarin in het einddoolhof dat ene klein zinnetje wat Herman antwoordt ('spionage, camera's, ... // ik weet de juiste zin zelf niet meer :p) werd gevraagd. Ons team vond dat maar niet, en ik herinner mij dat ik zo gefrustreerd was :D. Aah, wat een fijne tijden!
 19. Jey! Fijn van de upgrade, ik zou het echt jammer hebben gevonden mocht WZ ineens niet meer te vinden zijn geweest. Bedankt!
 20. Het was volgens mij iemand die toen nog geen 18 was... Was het Marlies?
 21. Het was inderdaad in Londen, waar we overigens 3 keer zijn geweest , maar het was niet Jai.
 22. Oeh! Dat had te maken met een van de 2 Londen-reizen. Volgens mij was het Jai?
 23. Dat was inderdaad Sarah. Reden we in ieder geval op een goede weg. :p Volgende vraag: wie raakte zijn/haar paspoort kwijt? Bonuspunten voor de juiste context.
 24. Misschien moet ik maar een quiz gaan maken, met allerlei rare WZ feitjes en uitspraken. :p Uit mijn hoofd: Van wie is de uitspraak: hier woon ik, geloof ik?
 25. Je bent voorspelbaar, Petra, hahahaha, ik wist dat je daarmee ging komen. Als er ooit kinderen komen komt dat verhaal vast ooit. Ik moet voorlopig nog even niet aan kinderen denken hoor. En jaaa Evelien, jij was er volgens mij ook! Hier in het noorden kom je niet veel mensen tegen, maar ik ben toevallig Shannon nog een keer tegen gekomen in Groningen twee jaar terug of zo! Ik vind het voor nostalgische redenen ook wel leuk dat het forum is blijven bestaan, gek om terug te lezen vooral. Ik weet niet of ik me nog identificeer met dat meisje van 16-19 haha! En dankje ^^
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...