Jump to content
Wizardzone - Harry Potter Community
Sign in to follow this  

Schouwer


ThaMartin

Schouwer

Auror

 

 

Schouwers zijn bestrijders van Duistere Tovenaars, die werken voor het Ministerie van Toverkunst. Dit is de enige carrière die Harry ooit overwogen heeft voor na Zweinstein. De opleiding tot Schouwer is zwaar en moeilijk. Onderdelen die hierbij aan bod komen zijn onder andere Steelsheid en Schaduwen.

 

Als je Schouwer wilt worden, verwachten ze zeker vijf PUISTen en die moeten minimaal “Boven Verwachting” zijn. Bovendien moet je op het Schouwershoofdkwartier een reeks strenge geschiktheids- en persoonlijkheidstests ondergaan. Ze kijken dan of je goed onder zware druk kunt werken. Ook wordt er gekeken of je een strafblad hebt.

 

Verder vragen ze veel toewijding en doorzettingsvermogen. Schouwer is een moeilijke loopbaan, ze nemen alleen de allerbesten. Het vakkenpakket dat je nodig hebt om Schouwer te worden, bestaat in ieder geval uit: Verweer tegen de Zwarte Kunsten, Gedaanteverwisselingen, Bezweringen en Toverdranken.

 

De opleiding tot Schouwer duurt drie jaar en daarnaast moet je je verder bekwamen in Praktisch Verweer.

 

Bekende (ex-)Schouwers:

 

  • Nymphadora Tops
  • Romeo Wolkenveldt
  • Donders
  • Alastor Dolleman

 

_______________________________________________________________________________________

De citaten en onderdelen van deze tekst zijn afkomstig uit één of meerdere van de volgende boeken: Harry Potter en de Steen der Wijzen, Harry Potter en de Geheime Kamer, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban, Harry Potter en de Vuurbeker, Harry Potter en de Orde van de Feniks, Harry Potter en de Halfbloed Prins, Harry Potter en de Relieken van de Dood, Zwerkbal door de Eeuwen Heen, Fabeldieren en Waar ze te Vinden, De Vertelsels van Baker de Bard en van Pottermore. Van al deze boeken rust het copyright bij Uitgeverij de Harmonie en Warner Brothers. De boeken zijn geschreven door J.K. Rowling.

Sign in to follow this  


User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...