Spring naar inhoud
- - - - -

Disclaimer


Disclaimer


Wizardzone is een onafhankelijke site voor en door Harry Potter fans. Niets van onze publicaties mag zonder voorafgaande toestemming worden gekopieerd. Aan het gebruik van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Wizardzone.nl - Harry Potter Community stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade opgedaan door het gebruik van deze site aan u of uw computersysteem. Hoewel Wizarzone haar uiterste best doet kunnen wij geen garantie geven op de juistheid van de aangeboden informatie.

Hoewel wij de privacy van onze bezoekers belangrijk achten, willen wij u er wel op attent maken dat deze site gebruik maakt van zogenaamd "interest-related" advertenties. Dat betekent dat er wordt gelogd wat voor soort sites onze vaste bezoekers veel bezoeken en dat de advertenties worden aangepast op die onderwerpen.

Materiaal dat door derden wordt geplaatst op Wizardzone of één van onze dochtersites, verliest eventuele auteursrechten. Al het materiaal gerelateerd aan de Harry Potter boeken is ©Bloomsbury Publishing (UK) en ©Scholastic Books (US), Al het beeldmateriaal gerelateerd aan de Harry Potter films is ©Warner Bros. Alle credits omtrend het idee van Harry Potter gaan volledig naar Jo Rowling, zonder haar was het niet mogelijk geweest.
  • 0


0 Commentaren