Spring naar inhoud
- - - - -

Met het Oog op Potter


Met het Oog op Potter
Potterwatch
Dit is een radioprogramma dat wordt uitgezonden onder de toverbevolking op het moment dat Voldemort opnieuw aan de macht is. Het verzet tegen Voldemort gebruikt dit als instrument om de toverbevolking hoop te geven en te speculeren over de stand van zaken omtrend Harry en zijn missie. Je kunt het programma alleen ontvangen door het juiste wachtwoord te gebruiken. Deze wachtwoorden hebben vaak iets met de Orde van de Feniks te maken. Bill is erg goed in het raden hiervan.

Met het Oog op Potter besteedt ook aandacht aan nieuwsberichten uit de toverwereld, die door de Magische Omroep Stichting en de Ochtendprofeet in de doofpot worden gestopt, zoals overlijdensberichten. Een vaste, populaire rubriek van het programma is de rubriek Harry's Helpers.

Voldemort krijgt van het programma de naam "De Hoofddooddoener".

Bekende wachtwoorden:
  • Albus
  • Dwaaloog

Medewerkers van dit programma, gebruiken in de uitzendingen pseudoniemen voor het geval het programma onderschept wordt.

Mensen die meewerken aan Met het Oog op Potter:
  • Leo Jordaan (Schuilnaam: Rivier) - Presentator
  • Romeo Wolkenveldt (Schuilnaam: Don Juan) - Vaste verslaggever
  • Remus Lupos (Schuilnaam: Romulus) - Vaste verslaggever
  • Fred Wemel (Schuilnaam: Sabel) - Correspondent

_______________________________________________________________________________________
De citaten en onderdelen van deze tekst zijn afkomstig uit één of meerdere van de volgende boeken: Harry Potter en de Steen der Wijzen, Harry Potter en de Geheime Kamer, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban, Harry Potter en de Vuurbeker, Harry Potter en de Orde van de Feniks, Harry Potter en de Halfbloed Prins, Harry Potter en de Relieken van de Dood, Zwerkbal door de Eeuwen Heen, Fabeldieren en Waar ze te Vinden, De Vertelsels van Baker de Bard en van Pottermore. Van al deze boeken rust het copyright bij Uitgeverij de Harmonie en Warner Brothers. De boeken zijn geschreven door J.K. Rowling.
  • 0


0 Commentaren