Spring naar inhoud
- - - - -

Cambridge Cannons


Cambridge Cannons
Chudley Cannons
Dit is één van de Zwerkbalteams in de competitie. Hun logo bestaat uit een oranje achtergrond, met op de voorgrond 2 reusachtige C's en een voortscherende kanonskogel. Het team bestaat uit zowel mannen als vrouwen. Een van de Drijvers van het Zwerkbalteam is Jaap Juttemis. Van Dragomir Stavrov is bekend dat hij voor een enorm transferbedrag is overgenomen als Jager door de Cambridge Cannons.


Hun glorieuze dagen mogen als verleden tijd worden beschouwd, maar hun fans hopen op een renaissance. De Cannons hebben de League 21 keer gewonnen, maar de laatste keer was in 1892 en in de afgelopen eeuw waren hun prestaties barslecht. In 1972 is hun clubmotto veranderd van "Wij zullen overwinnen" naar "Laten we allemaal onze vingers gekruisd houden en op het beste hopen".

Dit is het favoriete Zwerkbalteam van Ron.

_______________________________________________________________________________________
De citaten en onderdelen van deze tekst zijn afkomstig uit één of meerdere van de volgende boeken: Harry Potter en de Steen der Wijzen, Harry Potter en de Geheime Kamer, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban, Harry Potter en de Vuurbeker, Harry Potter en de Orde van de Feniks, Harry Potter en de Halfbloed Prins, Harry Potter en de Relieken van de Dood, Zwerkbal door de Eeuwen Heen, Fabeldieren en Waar ze te Vinden, De Vertelsels van Baker de Bard en van Pottermore. Van al deze boeken rust het copyright bij Uitgeverij de Harmonie en Warner Brothers. De boeken zijn geschreven door J.K. Rowling.
  • 0


0 Commentaren