Spring naar inhoud
- - - - -

Boa Constrictor


Boa Constrictor
Boa ConstrictorDe Boa Constrictor is de grootste slang van het reptielhuis in de dierentuin waar Harry, Pieter en de Duffelings heengingen op Dirks elfde verjaardag. Hij zat in een glazen kooi met bord ernaast: “Boa Constrictor, Brazilië. Specimen geboren in gevangenschap. Hij is met Harry’s hulp uit de dierentuin ontsnapt.

Boa Constrictors kunnen wel vier meter lang worden. Ze eten alles wat ze maar kunnen vangen, inclusief vogels, varkens en apen. Dit doen ze door hun prooi te grijpen, hun slachtoffer te wurgen met hun lichaam en ze uiteindelijk in het geheel door te slikken.

_______________________________________________________________________________________
De citaten en onderdelen van deze tekst zijn afkomstig uit één of meerdere van de volgende boeken: Harry Potter en de Steen der Wijzen, Harry Potter en de Geheime Kamer, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban, Harry Potter en de Vuurbeker, Harry Potter en de Orde van de Feniks, Harry Potter en de Halfbloed Prins, Harry Potter en de Relieken van de Dood, Zwerkbal door de Eeuwen Heen, Fabeldieren en Waar ze te Vinden, De Vertelsels van Baker de Bard en van Pottermore. Van al deze boeken rust het copyright bij Uitgeverij de Harmonie en Warner Brothers. De boeken zijn geschreven door J.K. Rowling.
  • 0


0 Commentaren