Spring naar inhoud
- - - - -

Tebo


Tebo
Tebo
Classificatie Ministerie van Toverkunst: Gevaarlijk/Vereist specialistische kennis/Eventueel handelbaar door bekwaam tovenaar

De Tebo is een asgrauw wrattenzwijn, dat voorkomt in Congo en Zaïre. Het kan zichzelf onzichtbaar maken en is daardoor moeilijk te vangen of te ontwijken en bijzonder gevaarlijk. Teborhuid is zeer gewild en wordt gebruikt voor het vervaardigen van beschermende schilden en kleding.

Tebo
XXXX

Herkomst
Congo en Zaïre

Uiterlijk
Asgrauw wrattenzwijn


_______________________________________________________________________________________
De citaten en onderdelen van deze tekst zijn afkomstig uit één of meerdere van de volgende boeken: Harry Potter en de Steen der Wijzen, Harry Potter en de Geheime Kamer, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban, Harry Potter en de Vuurbeker, Harry Potter en de Orde van de Feniks, Harry Potter en de Halfbloed Prins, Harry Potter en de Relieken van de Dood, Zwerkbal door de Eeuwen Heen, Fabeldieren en Waar ze te Vinden, De Vertelsels van Baker de Bard en van Pottermore. Van al deze boeken rust het copyright bij Uitgeverij de Harmonie en Warner Brothers. De boeken zijn geschreven door J.K. Rowling.
  • 0


0 Commentaren