Spring naar inhoud
- - - - -

Jeegers


Jeegers
Yaxley
Deze Dooddoener dacht na de val van Voldemort, dat hij dood was. Toen hij echter ontdekte dat Voldemort was teruggekeerd, sloot hij zich opnieuw bij hem aan.

Wanneer Voldemort het Ministerie van Toverkunst in zijn greep krijgt, is bekend dat Jeegers er werkzaam is als Hoofd van het Departement van Magische Wetshandhaving.

Jeegers heeft een nors, nogal bruut gelaat.

Geposte afbeelding
Als Harry, Ron en Hermelien het Ministerie van Toverkunst binnendringen in het zevende boek, weet Jeegers Hermeliens enkel te grijpen op het moment dat ze Verdwijnselen. Aangezien ze aanvankelijk zouden Verdwijnselen naar het Grimboudplein 12, en Hermelien hem dáár van zich af weet te schudden, vermoeden ze dat Jeegers nu het Grimboudplein kan betreden.

Slag om Zweinstein
Jeegers heeft meegevochten bij de Slag om Zweinstein. Hij vocht aan de Duistere Zijde.

_______________________________________________________________________________________
De citaten en onderdelen van deze tekst zijn afkomstig uit één of meerdere van de volgende boeken: Harry Potter en de Steen der Wijzen, Harry Potter en de Geheime Kamer, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban, Harry Potter en de Vuurbeker, Harry Potter en de Orde van de Feniks, Harry Potter en de Halfbloed Prins, Harry Potter en de Relieken van de Dood, Zwerkbal door de Eeuwen Heen, Fabeldieren en Waar ze te Vinden, De Vertelsels van Baker de Bard en van Pottermore. Van al deze boeken rust het copyright bij Uitgeverij de Harmonie en Warner Brothers. De boeken zijn geschreven door J.K. Rowling.
  • 0


0 Commentaren