Spring naar inhoud
- - - - -

Totelaer


Totelaer
Travers
Deze Dooddoener heeft geholpen om de Polsters te vermoorden. Het is een magere tovenaar met dik grijs haar en een lange puntneus.

Geposte afbeelding
Wanneer de Dooddoeners Loena Leeflang hebben ontvoerd, probeert haar vader Harry Potter over te leveren, wanneer Harry, Ron en Hermelien bij hem op bezoek zijn. In de hoop zijn dochter hiermee terug te krijgen, stuurt hij een bericht om ze te vertellen dat Harry bij hem is. Dooddoeners Totelaer en Zagrijn komen op het bericht af.

Slag om Zweinstein
Totelaer heeft meegevochten bij de Slag om Zweinstein. Hij vocht aan de Duistere Zijde.

_______________________________________________________________________________________
De citaten en onderdelen van deze tekst zijn afkomstig uit één of meerdere van de volgende boeken: Harry Potter en de Steen der Wijzen, Harry Potter en de Geheime Kamer, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban, Harry Potter en de Vuurbeker, Harry Potter en de Orde van de Feniks, Harry Potter en de Halfbloed Prins, Harry Potter en de Relieken van de Dood, Zwerkbal door de Eeuwen Heen, Fabeldieren en Waar ze te Vinden en De Vertelsels van Baker de Bard. Van al deze boeken rust het copyright bij Uitgeverij de Harmonie en Warner Brothers. De boeken zijn geschreven door J.K. Rowling.
  • 0


0 Commentaren