Spring naar inhoud
- - - - -

Zagrijn


Zagrijn
Selwyn
Deze Dooddoener was aanwezig bij de hinderlaag die Voldemort voor Harry opzette toen hij van de Ligusterlaan naar het Nest ging in het zevende boek.

Wanneer de Dooddoeners Loena Leeflang hebben ontvoerd, probeert haar vader Harry Potter over te leveren, wanneer Harry, Ron en Hermelien bij hem op bezoek zijn. In de hoop zijn dochter hiermee terug te krijgen, stuurt hij een bericht om ze te vertellen dat Harry bij hem is. Dooddoeners Totelaer en Zagrijn komen op het bericht af.

_______________________________________________________________________________________
De citaten en onderdelen van deze tekst zijn afkomstig uit één of meerdere van de volgende boeken: Harry Potter en de Steen der Wijzen, Harry Potter en de Geheime Kamer, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban, Harry Potter en de Vuurbeker, Harry Potter en de Orde van de Feniks, Harry Potter en de Halfbloed Prins, Harry Potter en de Relieken van de Dood, Zwerkbal door de Eeuwen Heen, Fabeldieren en Waar ze te Vinden, De Vertelsels van Baker de Bard en van Pottermore. Van al deze boeken rust het copyright bij Uitgeverij de Harmonie en Warner Brothers. De boeken zijn geschreven door J.K. Rowling.
  • 0


0 Commentaren