Spring naar inhoud

Leerlingen van wie de Afdeling (nog) onbekend is
Studens of whom the Houses are (yet) unknown


Welkom in de Sorteerzaal! Op deze pagina vind je alle leerlingen die in de Harry Potter boeken worden genoemd, waarvan (nog) niet bekend is in welke afdeling ze zitten of hebben gezeten.

Zweinstein heeft meer dan duizend leerlingen, die zijn onderverdeeld in vier afdelingen; Griffoendor, Ravenklauw, Huffelpuf en Zwadderich. Van sommige leerlingen wordt echter niet vermeld in welke Afdeling ze thuis horen. Deze leerlingen vind je hier.

Klik op de naam van de leerling waarin je geïnteresseerd bent, om meer informatie over hem of haar te krijgen.

Leerlingen waarvan we de Afdeling (nog) niet weten
Emma Lepert
Erik
Herpine Zoster
Ken Tobbers
Lia
Malvijn
Marina Elsdonk
Melinda Braspenning
Melissa Maanzaat
Molm
Patricia Samsons
Sally Pekel


_______________________________________________________________________________________
De citaten en onderdelen van deze tekst zijn afkomstig uit één of meerdere van de volgende boeken: Harry Potter en de Steen der Wijzen, Harry Potter en de Geheime Kamer, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban, Harry Potter en de Vuurbeker, Harry Potter en de Orde van de Feniks, Harry Potter en de Halfbloed Prins, Harry Potter en de Relieken van de Dood, Zwerkbal door de Eeuwen Heen, Fabeldieren en Waar ze te Vinden en De Vertelsels van Baker de Bard. Van al deze boeken rust het copyright bij Uitgeverij de Harmonie en Warner Brothers. De boeken zijn geschreven door J.K. Rowling.