Spring naar inhoud
- - - - -

Suzanne Bonkel


Suzanne Bonkel
Susan Bones
Een meisje dat in hetzelfde jaar op Zweinstein zit als Harry. Ze zit bij Huffelpuf. Ze is het nichtje van Emilia Bonkel, die op het ministerie van toverkunst werkte en aan het begin van het zesde boek is vermoord.

Haar oom, tante en neven zijn ooit vermoord door één van de tien ontsnapte Dooddoeners. Na de ontsnapping van de tien merkte ze hoe Harry zich voelde. De gruwelijke roem die op haar afstraalde was niet om uit te houden.

In haar vijfde jaar, was ze ook lid van de SVP.

_______________________________________________________________________________________
De citaten en onderdelen van deze tekst zijn afkomstig uit één of meerdere van de volgende boeken: Harry Potter en de Steen der Wijzen, Harry Potter en de Geheime Kamer, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban, Harry Potter en de Vuurbeker, Harry Potter en de Orde van de Feniks, Harry Potter en de Halfbloed Prins, Harry Potter en de Relieken van de Dood, Zwerkbal door de Eeuwen Heen, Fabeldieren en Waar ze te Vinden, De Vertelsels van Baker de Bard en van Pottermore. Van al deze boeken rust het copyright bij Uitgeverij de Harmonie en Warner Brothers. De boeken zijn geschreven door J.K. Rowling.
  • 0


0 Commentaren