Spring naar inhoud
- - - - -

Pius Dikkers


Pius Dikkers
Pius Thicknesse
Algemeen
Pius Dikkers is de opvolger van Rufus Schobbejak als Minister van Toverkunst. Voordat hij die post betrad, was hij Hoofd van het Departement van Magische Wetshandhaving. Nog voordat hij Minister van Toverkunst wordt, weet Jeegers een Imperiusvloek over hem uit te spreken, waardoor hij onder bevel staat van Voldemort.

Geposte afbeelding
Uiterlijk
Dikkers heeft lang, zwart haar met zilvergrijze strepen en een zwarte baard. Zijn glinsterende ogen worden overschaduwd door een groot, uitpuilend voorhoofd.

Slag om Zweinstein
Dikkers heeft meegevochten bij de Slag om Zweinstein. Hij vocht aan de Duistere Zijde.

_______________________________________________________________________________________
De citaten en onderdelen van deze tekst zijn afkomstig uit één of meerdere van de volgende boeken: Harry Potter en de Steen der Wijzen, Harry Potter en de Geheime Kamer, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban, Harry Potter en de Vuurbeker, Harry Potter en de Orde van de Feniks, Harry Potter en de Halfbloed Prins, Harry Potter en de Relieken van de Dood, Zwerkbal door de Eeuwen Heen, Fabeldieren en Waar ze te Vinden, De Vertelsels van Baker de Bard en van Pottermore. Van al deze boeken rust het copyright bij Uitgeverij de Harmonie en Warner Brothers. De boeken zijn geschreven door J.K. Rowling.
  • 0


0 Commentaren