Spring naar inhoud
- - - - -

Perron Negen en Driekwart


Perron Negen en Driekwart
Platform Nine and Three-Quarters
Dit perron is volledig afgezonderd van de dreuzelwereld. Je kan erop geraken door te leunen tegen de muur tussen perrons negen en tien op Kings Cross station. Leerlingen van Zweinstein nemen hier op 1 september om 11 uur de trein naar Zweinstein.
Er hangt een groot bord met daarop Zweinsteinexpres, 11 uur. Op de plek waar het hokje van de kaartjescontroleur was geweest, is een grote smeedijzeren boog, met daarboven de woorden Perron 9 ¾.

Geposte afbeelding
_______________________________________________________________________________________
De citaten en onderdelen van deze tekst zijn afkomstig uit één of meerdere van de volgende boeken: Harry Potter en de Steen der Wijzen, Harry Potter en de Geheime Kamer, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban, Harry Potter en de Vuurbeker, Harry Potter en de Orde van de Feniks, Harry Potter en de Halfbloed Prins, Harry Potter en de Relieken van de Dood, Zwerkbal door de Eeuwen Heen, Fabeldieren en Waar ze te Vinden, De Vertelsels van Baker de Bard en van Pottermore. Van al deze boeken rust het copyright bij Uitgeverij de Harmonie en Warner Brothers. De boeken zijn geschreven door J.K. Rowling.
  • 0


0 Commentaren