Spring naar inhoud
- - - - -

Hutje van Minerva en Elphinstone


Hutje van Minerva en Elphinstone
Minerva and Elphinstone's cottage
Geposte afbeelding
Na meerdere huwelijksaanzoeken ging Minerva Anderling uiteindelijk in op een aanzoek van Elphinstone Urquart. Elphinstone, die inmiddels gepensionneerd was, was ontzettend blij en kocht een klein hutje in Zweinsveld voor hen beiden, vanuit waar Minerva elke dag makkelijk naar haar werk kon afreizen.

De ongelukkige dood van Elphinstone door een beet van Langdradig Weekblad, drie jaar na hun huwelijk, was een enorm verdriet voor een ieder die het koppel kende. Minerva kon het niet aan om alleen in het hutje te blijven. Ze pakte haar spullen na Elphinstone's crematie en ging terug naar haar karige slaapkamer met stenen kamer op Zweinstein.

_______________________________________________________________________________________
De citaten en onderdelen van deze tekst zijn afkomstig uit één of meerdere van de volgende boeken: Harry Potter en de Steen der Wijzen, Harry Potter en de Geheime Kamer, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban, Harry Potter en de Vuurbeker, Harry Potter en de Orde van de Feniks, Harry Potter en de Halfbloed Prins, Harry Potter en de Relieken van de Dood, Zwerkbal door de Eeuwen Heen, Fabeldieren en Waar ze te Vinden, De Vertelsels van Baker de Bard en van Pottermore. Van al deze boeken rust het copyright bij Uitgeverij de Harmonie en Warner Brothers. De boeken zijn geschreven door J.K. Rowling.
  • 0


0 Commentaren