Spring naar inhoud
- - - - -

Fopstokken


Fopstokken
Fake Wands
Fopstokken zijn dingen die op toverstokken lijken, maar waar iets mee is uitgehaald. Er zijn bijvoorbeeld toverstokken die veranderen in een grote rubbermuis als je ze oppakt. Ook zijn er die veranderen in een blikken papegaai of een rubberen haring.

De winkel van Fred en George - Tovertweelings Topfopshop - verkoopt ook foptoverstokken. De goedkoopste veranderen alleen maar in een rubberen kip of een onderbroek als je ermee zwaait, maar de duurdere slaan de onvoorzichtige gebruiker op hoofd en schouders.

_______________________________________________________________________________________
De citaten en onderdelen van deze tekst zijn afkomstig uit één of meerdere van de volgende boeken: Harry Potter en de Steen der Wijzen, Harry Potter en de Geheime Kamer, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban, Harry Potter en de Vuurbeker, Harry Potter en de Orde van de Feniks, Harry Potter en de Halfbloed Prins, Harry Potter en de Relieken van de Dood, Zwerkbal door de Eeuwen Heen, Fabeldieren en Waar ze te Vinden, De Vertelsels van Baker de Bard en van Pottermore. Van al deze boeken rust het copyright bij Uitgeverij de Harmonie en Warner Brothers. De boeken zijn geschreven door J.K. Rowling.
  • 0


0 Commentaren