Spring naar inhoud
- - - - -

Oppertafel


Oppertafel
Staff Table
Dit is een van de vijf grote tafels in de Grote Zaal. Professor Perkamentus, het schoolhoofd van Zweinstein, zit in het midden van deze tafel, in een grote gouden stoel. Aan het rechter uiteinde, vanaf de deur gezien, is de plaats van Hagrid.

Tijdens het Toverschool Toernooi waren er vier extra stoelen aan de tafel bijgeschoven. Twee aan elke kant van professor Perkamentus. Aan de ene kant zaten Ludo Bazuyn en professor Karkarov en aan de andere kant zat meneer Krenck naast madame Mallemour. Madame Mallemour en professor Karkarov zaten direct naast professor Perkamentus.

_______________________________________________________________________________________
De citaten en onderdelen van deze tekst zijn afkomstig uit één of meerdere van de volgende boeken: Harry Potter en de Steen der Wijzen, Harry Potter en de Geheime Kamer, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban, Harry Potter en de Vuurbeker, Harry Potter en de Orde van de Feniks, Harry Potter en de Halfbloed Prins, Harry Potter en de Relieken van de Dood, Zwerkbal door de Eeuwen Heen, Fabeldieren en Waar ze te Vinden, De Vertelsels van Baker de Bard en van Pottermore. Van al deze boeken rust het copyright bij Uitgeverij de Harmonie en Warner Brothers. De boeken zijn geschreven door J.K. Rowling.
  • 0


0 Commentaren