Spring naar inhoud

Trailers & FilmpjesOp deze pagina vind je verschillende Harry Potter filmpjes. Van Teasers & Trailers tot Kijkjes Achter de Schermen en Interviews. Voor de meeste bestanden geldt dat je ze, in verband met de bestandsgrootte, het beste kunt downloaden met je rechtermuisknop/doel opslaan als...

Veel plezier!

Teasers


Goblet of Fire Teaser Enews Live
Bij Enews Live is een Teaser geweest van de vierde film, Harry Potter and the Goblet of Fire, waarbij ook verschillende acteurs even aan het woord kwamen. Deze Teaser vind je hier.

Order of the Phoenix Teaser
Een korte Teaser van de vijfde film, Harry Potter and the Order of the Phoenix.

Sneak Peak Half-Blood Prince
In deze Sneak Peak zie je al vast wat kleine productiebeelden van Harry Potter and the Half Blood Prince. In het eerste gedeelte van het filmpje krijg je meer uitleg over de nieuwe Zwerkbalgewaden en in de tweede helft meer over de locaties voor de nieuwe film. De kwaliteit van het filmpje is laag. Gebruik de rechtermuisknop, "Doel opslaan als...".

Teaser van Harry Potter and the Deathly Hallows
Deze teaser laat beelden zien uit de zevende, en misschien zelfs ook wel de achtste, Harry Potter films. Het is een erg groot bestand, dus wederom rechtermuisknop, "Doel opslaan als..." en hij is in de indeling MP4, dus zorg dat je de juiste codecs hiervoor hebt geïnstalleerd!

Trailers


Philosopher's Stone Trailer
Dit is een leuke trailer van de allereerste Harry Potter film, Harry Potter and the Philosopher's Stone. Het is een bestand in .mov formaat. Mocht je hem niet kunnen afspelen, download dan even de juiste codecs of het programma "Quitcktime".

Prisoner of Azkaban Trailer 1
Een trailer van ongeveer een minuut van de derde film, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban.

Prisoner of Azkaban Trailer 2
Een grotere Trailer van betere kwaliteit en bijna 2 minuten lang van de derde film, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban.

UK Trailer Goblet of Fire
De Engelse Trailer van de vierde film, Harry Potter and the Goblet of Fire, vind je hier.

USA Trailer Goblet of Fire
De Amerikaanse Trailer van de vierde film, Harry Potter and the Goblet of Fire, vind je hier.

Internationale Trailer Goblet of Fire
De Internationale Trailer van de vierde film, Harry Potter and the Goblet of Fire, vind je hier.

Nog een trailer van Harry Potter and the Goblet of Fire
Nog een trailer van de vierde Harry Potter film waarin vrij veel beelden uit de film te zien zijn.

Internationale Trailer Order of the Phoenix
De eerste Internationale Trailer van Harry Potter and the Order of the Phoenix. De beeldkwaliteit op Full Screen is middelmatig.

Trailer Order of the Phoenix 2
Trailer Order of the Phoenix 2 Hoge Kwaliteit
Trailer Order of the Phoenix 2 HD Kwaliteit!
Deze trailer is een dag na de vorige Trailer verschenen en bevat weer andere beelden van de vijfde Harry Potter film. De beeldkwaliteit op Full Screen is middelmatig. Update: Bij de tweede link is de beeldkwaliteit op Full Screen zeer goed. Het bestand is ook iets groter, dus het downloaden duurt wat langer. De laatste link is zelfs op HD kwaliteit. Deze download is iets meer dan 100 mb.

Trailer Order of the Phoenix 3 Hoge Kwaliteit
Trailer Order of the Phoenix 3 HD Kwaliteit
Wederom een nieuwe trailer van de vijfde Harry Potter film. Deze trailer heeft iets langere stukjes van de film en is Full Screen op zeer goede kwaliteit te zien! De tweede link is de beste, op HD kwaliteit maar is ook direct 70 mb.

Teaser Trailer Order of the Phoenix
Dit is een mix tussen een Teaser en een Trailer, maar we hebben ervoor gekozen hem bij de Trailers te zetten. Het is een korte clip, maar met teveel filmbeelden om een volledige Teaser te noemen. De kwaliteit is goed.

Trailer Half-Blood Prince Lage Kwaliteit
Trailer Half-Blood Prince HD Kwaliteit
De eerste trailer met filmbeelden van de zesde film, Harry Potter and the Half-Blood Prince. Let op; de tweede link is een groot bestand! Ongeveer 80MB.

Trailer 2 Half-Blood Prince Hoge Kwaliteit
Trailer 2 Half-Blood Prince HD Kwaliteit
Een nieuwe trailer met filmbeelden van de zesde film, Harry Potter and the Half-Blood Prince, die iets meer in gaat op de donkere kant en het verslaan van Voldemort. In verband met de grootte is het raadzaam om het bestand te downloaden met de rechter muisknop / Doel opslaan als...

Trailer 3 Half Blood Prince WMP HD 480
Trailer 3 Half Blood Prince WMP HD 720
Trailer 3 Half Blood Prince WMP HD 1080
Trailer 3 Half Blood Prince Quicktime HD 480
Trailer 3 Half Blood Prince Quicktime HD 720
Trailer 3 Half Blood Prince Quicktime HD 1080
Wederom een trailer van Harry Potter and the Half Blood Prince op HD kwaliteit, waarin aan de ene kant een stuk humor te zien is en aan de andere kant duidelijk de toon gezet wordt dat het nu echt zaak wordt voor Harry om Voldemort te verslaan. Zoals je kunt zien, hebben we hem zowel voor Windows Media Player als voor Quicktime. Hoe hoger het getal, hoe beter de kwaliteit (en hoe groter het bestand). Ook hier in verband met de grootte het beste resultaat met rechtermuisknop/Doel Opslaan Als...

Trailer 1 Deathly Hallows Quicktime High Resolution
Trailer 1 Deathly Hallows Quicktime High Definition
Trailer 1 Deathly Hallows WMP High Definition
Het onderscheid tussen de zevende en achtste Harry Potter films, is moeilijk te maken omdat ze gelijktijdig zijn opgenomen en de trailers ook over beide films gaan eigenlijk. Zo ook deze allereerste trailer van Harry Potter and the Deathly Hallows (ofwel Harry Potter en de Relieken van de Dood). De trailer laat al vast een hoop spanning zien en zet een toon van oorlog voor de laatste twee Harry Potter films. Zoals je aan de naam kunt zien, hebben we 2 versies voor Quicktime en een HD versie voor Windows Media Player. Ook hier in verband met de grootte het beste resultaat met rechtermuisknop/Doel Opslaan Als...

MTV Trailer Deathly Hallows
Een trailer van de zevende film, Harry Potter and the Deathly Hallows, die bij MTV is uitgezonden. Hij is van middelmatige kwaliteit en heeft daarom ook niet zo'n grote bestandsgrootte.

Trailer 3 Deathly Hallows WMP HD 720
Trailer 3 Deathly Hallows WMP HD 1080
Trailer 3 Deathly Hallows QuickTime Standard Large
Trailer 3 Deathly Hallows QuickTime HD 720
Trailer 3 Deathly Hallows QuickTime HD 1080
Weer een nieuwe Trailer van Harry Potter and the Deathly Hallows, verschenen op 23 september 2010. Deze vind je tevens in Windows Media Player en QuickTime variant. Ook hier in verband met de grootte het beste resultaat met rechtermuisknop/Doel Opslaan Als...

Deathly Hallows TV Spot WMP HD 720
Deathly Hallows TV Spot WMP HD 1080
Deathly Hallows TV Spot QuickTime Standard Large
Deathly Hallows TV Spot QuickTime HD 720
Deathly Hallows TV Spot QuickTime HD 1080
Deze TV-Spot van de nieuwe film, Harry Potter and the Deathly Hallows, vind je tevens in Windows Media Player en QuickTime variant. Ook hier in verband met de grootte het beste resultaat met rechtermuisknop/Doel Opslaan Als...

Trailer 1 Deathly Hallows: Part Two WMP Medium
Trailer 1 Deathly Hallows: Part Two WMP Large
Trailer 1 Deathly Hallows: Part Two QuickTime Medium
Trailer 1 Deathly Hallows: Part Two QuickTime High
Trailer 1 Deathly Hallows: Part Two QuickTime Large
De eerste echte trailer van de laatste film, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part Two staat inmiddels voor jullie online in verschillende formaten. Ook hier geldt weer in verband met de bestandsgrootte dat je het beste resultaat hebt door de flmpjes te downloaden met de rechtermuisknop/Doel Opslaan Als... Veel plezier!

Trailer 3 Deathly Hallows: Part Two Quicktime High
Trailer 3 Deathly Hallows: Part Two Quicktime Medium
Trailer 3 Deathly Hallows: Part Two Quicktime Large
Trailer 3 Deathly Hallows: Part Two WMP High
Trailer 3 Deathly Hallows: Part Two WMP Medium
Hier zie je de derde trailer van de laatste film, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part Two. In verband met de bestandsgrootte heb je het beste resultaat door de filmpjes te downloaden met de rechtermuisknop/Doel Opslaan Als...

Special content trailer Deathly Hallows: Part Two Quicktime High
Special content trailer Deathly Hallows: Part Two Quicktime Medium
Special content trailer Deathly Hallows: Part Two Quicktime Large
Special content trailer Deathly Hallows: Part Two WMP High
Special content trailer Deathly Hallows: Part Two WMP Medium
Een extra trailer van de laatste film, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part Two met een aantal speciale beelden. In verband met de bestandsgrootte heb je het beste resultaat door de filmpjes te downloaden met de rechtermuisknop/Doel Opslaan Als...

Stukjes uit de Films


GoF: Eerste les van Dolleman.
GoF: Hagrid vraagt Harry of Ron hem niks over de Draken had verteld.
GoF: Harry vraagt Cho of ze met hem naar het bal wil.
GoF: Harry vertelt Ron dat hij zich niet heeft opgegeven voor het Toernooi.
GoF: Hermelien zegt dat ze geen uil is.
GoF: Draco Malfidus, de stuiterende fret.
GoF: De Openingsdans.
GoF: Het interview met Rita Pulpers.
GoF: Harry hoort dat hij echt mee moet doen met het Toernooi.
GoF: Hermelien over Viktor Krum.
GoF: Het trio zoekt een manier om onder water te ademen.
GoF: Sneep is geïrriteerd.
GoF: Bekendmaking Toverschool Toernooi Deelnemers.

Achter de schermen


Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 - Behind the Magic
Drie kwartier durende uitzending van zender ITV met een blik achter de schermen op de set van Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2. Met interviews met cast en crew en een hoop beelden uit de 8e film!
50 Greatest Harry Potter Moments
Anderhalf uur durende uitzending van zender ITV waarin van 50 Harry Potter momenten worden besproken. Tevens interviews met cast en crew!
In verband met de bestandsgrootte heb je het beste resultaat door de filmpjes te downloaden met de rechtermuisknop/Doel Opslaan Als...