Jump to content
Wizardzone - Harry Potter Community

Chamenuva

+Administrators
 • Content Count

  11,998
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,099 Scherpspreuker

About Chamenuva

 • Rank
  Vigilante
 • Birthday 01/20/1987

Profile Information

 • Op Wizardzone sinds
  25-05-2004
 • Locatie
  Thuis
 • Geslacht
  Tovenaar
 • Interesses
  Films, series & games

Contact Methods

 • Pottermore
  PhoenixNettle37
 1. In het Films & TV gedeelte hebben we een soortgelijk topic, maar het leek me wel leuk om als gamers onder elkaar het te hebben over de game die je op dit moment speelt. Vandaag de dag zijn er een hoop verschillende manieren om games te spelen: dus laat hier weten met welke je bezig bent en eventueel wat je ervaringen met die game zijn. Ik ben gisteren ein-de-lijk begonnen met het eerste deel van [i]Assassin's Creed[/i] op de PlayStation 3. Eigenlijk lag deze game al sinds april op me te wachten, maar ik kwam er maar niet aan toe. Deels dankzij de huidige avatar van Cas ben ik toch maar begonnen en tot nu toe is het in ieder geval erg gaaf!
 2. De topictitel zegt waarschijnlijk al genoeg. Dingen die op het eerste zich absoluut níéts met HP te maken hebben, worden plots op de een of andere manier gelinkt aan Harry Potter. Zijn jullie zulke dingen tegengekomen? Laat het hier even weten!
 3. Telefooncel Telephone Box In een straat in Londen met diverse sjofele kantoren, een kroeg en een container, staat een oude rode telefooncel met ingeslagen ruitjes voor een met graffiti volgespoten muur. De telefoon hangt scheef aan de wand, alsof iemand hem heeft geprobeerd los te rukken. Wanneer je het nummer 62443 (M-A-G-I-E) draait, klinkt er een koele vrouwenstem door de cel: niet uit de hoorn, maar luid en duidelijk, alsof er een onzichtbare dame in de telefooncel staat. Ze zegt: "Welkom bij het Ministerie van Toverkunst. Uw naam en de reden van uw bezoek graag". Als je antwoord geeft, krijg je als bezoeker een badge om op je gewaad te klemmen. Deze badge komt uit de gleuf rollen, waar normaal het wisselgeld uit komt. De bezoeker is verplicht zich te laten fouilleren en zijn toverstok te laten registreren bij de bewakingsbalie aan het eind van het Atrium. Na deze melding, begint de vloer te trillen en zak je langzaam weg in de grond. Ongeveer een minuut word je in complete duisternis gehuld, tot je een gouden streep onder je dichterbij ziet komen. Ineens staat de telefooncel middenin het Ministerie van Toverkunst en kan je, nadat je een prettig verblijf is gewenst, uitstappen. _______________________________________________________________________________________ De citaten en onderdelen van deze tekst zijn afkomstig uit één of meerdere van de volgende boeken: Harry Potter en de Steen der Wijzen, Harry Potter en de Geheime Kamer, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban, Harry Potter en de Vuurbeker, Harry Potter en de Orde van de Feniks, Harry Potter en de Halfbloed Prins, Harry Potter en de Relieken van de Dood, Zwerkbal door de Eeuwen Heen, Fabeldieren en Waar ze te Vinden, De Vertelsels van Baker de Bard en van Pottermore. Van al deze boeken rust het copyright bij Uitgeverij de Harmonie en Warner Brothers. De boeken zijn geschreven door J.K. Rowling.
×
×
 • Create New...