Jump to content
Wizardzone - Harry Potter Community

Peetje

+Administrators
 • Content Count

  12,871
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Peetje last won the day on February 7

Peetje had the most liked content!

Community Reputation

437 Hoofdmonitor

About Peetje

 • Rank
  Forum oma & Opperste Hotemetoot!
 • Birthday 09/01/1973

Contact Methods

 • MSN
  Lief vragen!
 • Skype
  Ook lief vragen!

Profile Information

 • Op Wizardzone sinds
  Before the beginning of time
 • Locatie
  Achter de pc
 • Geslacht
  Zeg ik lekker niet!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik kijk momenteel Star Trek Enterprise op Netflix.
 2. Wij eten minimaal 1 keer per week vegetarisch. ik gebruik quorn stukjes in plaats van kip(filet), en bij de aardappelen en groente soms een kaasschnitzel of de satéschnitzel van Valess. Falafel is ook vegetarisch. De vegaburgers van de Lidl zijn ook best lekker. Maar ik maak het liefst gerechten waar geen (commerciële) vleesvervangers door gaan. Peulvruchten doen het ook goed als vervanger en hebben meestal ook een ‘bite’. Bijvoorbeeld pastasaus met linzen, chili sin carne, curry met kikkererwten of couscous salade met gekookt ei.
 3. Nope, ook niet Marlies. Wel 1 van onze zuiderburen.
 4. Het was inderdaad in Londen, waar we overigens 3 keer zijn geweest , maar het was niet Jai.
 5. Dat was inderdaad Sarah. Reden we in ieder geval op een goede weg. :p Volgende vraag: wie raakte zijn/haar paspoort kwijt? Bonuspunten voor de juiste context.
 6. Misschien moet ik maar een quiz gaan maken, met allerlei rare WZ feitjes en uitspraken. :p Uit mijn hoofd: Van wie is de uitspraak: hier woon ik, geloof ik?
 7. Peetje

  Chocolade

  Lol, wij deden deze kerst ook chocoladefondue als kersttoetje, nadat bij een opruimactie het chocofondue setje tevoorschijn kwam. Wij met melkchocolade.
 8. Hier ook heel rustig. Schoonmoeder kwam tweede kerstdag lunchen, verder geen bezoek.
 9. En dan vertellen jullie later aan de (klein)kinderen over die meeting in, als ik me niet vergis, Leiden, waar mama/oma absoluut niet naast papa/opa wilde zitten?
 10. Wij keken Crimes of Grindelwald, eindelijk. was niet in 2D te vinden in een bios in de buurt, en de dvd-speler is stuk, dus nu eindelijk op Netflix kunnen kijken.
 11. En inmiddels zijn we al 2 Fantastic Beasts films verder. Heeft er nog iemand iets over te zeggen? Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd hoe dat nou zit met die Creedance / Koenraad. Is hij echt een onbekend lid van de familie Perkamentus? En weet Albus dit en moet Newt hem daarom beschermen?
 12. Vandaag kwam de kaart van Martin en Tamara binnen, zoalss altijd weer de eerste. :p Bedankt!
 13. Goeie keus! Al schrok ik wel even toen ik een ‘deze pagina bestaat niet’ melding kreeg.
 14. Met de hele familie gourmetten, een zesgangendiner of stamppot? Wel of geen cadeautjes? Wat doen jullie met de Kerstdagen?
 15. Ja, ja, Sinterklaas is nog maar nauwelijks op de stoomboot terug naar Spanje gestapt, of de kerstkaarten gaan alweer op de post. Bedank hier degenen van wie jij een kerstkaartje hebt gehad. En om dan maar gelijk te beginnen, zoals ieder jaar de eersten, Martin en Tamara, dankjulliewel voor de kaart en de lieve tekst erin.
×
×
 • Create New...