Jump to content
Wizardzone - Harry Potter Community

Peetje

+Administrators
 • Content Count

  12,864
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Peetje

 1. Hier ook heel rustig. Schoonmoeder kwam tweede kerstdag lunchen, verder geen bezoek.
 2. En dan vertellen jullie later aan de (klein)kinderen over die meeting in, als ik me niet vergis, Leiden, waar mama/oma absoluut niet naast papa/opa wilde zitten?
 3. Wij keken Crimes of Grindelwald, eindelijk. was niet in 2D te vinden in een bios in de buurt, en de dvd-speler is stuk, dus nu eindelijk op Netflix kunnen kijken.
 4. En inmiddels zijn we al 2 Fantastic Beasts films verder. Heeft er nog iemand iets over te zeggen? Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd hoe dat nou zit met die Creedance / Koenraad. Is hij echt een onbekend lid van de familie Perkamentus? En weet Albus dit en moet Newt hem daarom beschermen?
 5. Vandaag kwam de kaart van Martin en Tamara binnen, zoalss altijd weer de eerste. :p Bedankt!
 6. Goeie keus! Al schrok ik wel even toen ik een ‘deze pagina bestaat niet’ melding kreeg.
 7. Met de hele familie gourmetten, een zesgangendiner of stamppot? Wel of geen cadeautjes? Wat doen jullie met de Kerstdagen?
 8. Ja, ja, Sinterklaas is nog maar nauwelijks op de stoomboot terug naar Spanje gestapt, of de kerstkaarten gaan alweer op de post. Bedank hier degenen van wie jij een kerstkaartje hebt gehad. En om dan maar gelijk te beginnen, zoals ieder jaar de eersten, Martin en Tamara, dankjulliewel voor de kaart en de lieve tekst erin.
 9. Ga jij morgenavond/-nacht vuurwerk afsteken? Of ben je misschien al aan het knallen geweest? Heb je veel of weinig gekocht, en zijn dat knallers of siervuurwerk?
 10. In Nederland is het vanavond pakjesavond. In België kont de goede Sint morgen pakjes uitdelen. Wat heb jij gekregen?
×
×
 • Create New...