Jump to content
Wizardzone - Harry Potter Community

Anslenemans

Member +
 • Content Count

  3,873
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Anslenemans last won the day on March 7

Anslenemans had the most liked content!

Community Reputation

450 Hoofdmonitor

About Anslenemans

 • Rank
  Blaat!
 • Birthday 10/19/1989

Profile Information

 • Locatie
  Bij dokter 10.
 • Geslacht
  Heks
 • Interesses
  Lezen, dromen, geschiedenis, toffe tv-series en toffe films.
 1. En intussen is dit een van mijn lievelingsboeken en lievelingsschrijvers geworden :D, zeker nadat ik heb ontdekt dat zijn personages in andere boeken terugkomen. Daarom ben ik begonnen om al zijn boeken op volgorde te lezen, mijn volgende boek is 'Dertien'. Ik kijk er al naar uit :D. Momenteel echter nog bezig in Maddaddam van Margaret Atwood. Derde deel van de Maddaddam-trilogie, over een pandemie (ja). Ik had er precies meer van verwacht, maar het is wel goed geschreven!
 2. Ja, inderdaad, maar sommige momenten dus ook super frustrerend :D.
 3. Zelf nog altijd Game of Thrones niet gekeken (en ik denk ook niet dat dat nog gaat gebeuren), maar wat vonden jullie van het laatste seizoen? Ik heb er al veel (slechte) dingen van gehoord, maar wat is jullie mening?
 4. Intussen heb ik pas nog eens Sherlock volledig gekeken, en ik blijf erbij: seizoen 2 is het beste seizoen. Daarna gaat het alleen maar neerwaarts, vind ik. Zeker in het laatste seizoen (laatste aflevering vond ik persoonlijk nog wel goed, en ik zou het niet erg vinden als dat ook echt bij het laatste blijft), valt het op dat Sherlock heel populair was, en dat de schrijvers daar ook teveel in meegingen. Heel veel "zie eens wat we allemaal uithalen, want zo cool zijn we, en zo'n slimme dingen halen we uit". Sommige stukken waren er echt over.
 5. Intussen wel Netflix, en ik ben toch nog steeds aan het werk! (Vooral omwille van Corona aangeschaft, zodat ik met mijn vriend (die ergens anders woonde) tijdens de lockdown Netflix Party kon doen, ideaal! Nu is het gewoon handig om te hebben :p. Laatste serie die ik heb gezien is 'Albatros', een tragikomische serie over (dikke) mensen die op retraite gaan om af te vallen. Zeer mooi gefilmd, en goed verhaal!
 6. Ik vind het ook wel jammer, maar Mads Mikkelsen is wel een goede vervanger, denk ik! Laatste film die ik heb gezien is "Tune in for love". Cute. Ik ben KDrama-fan aan het worden denk ik.
 7. Misschien een vreemde vraag, maar heb je zelf nooit eens vlees willen eten? Gewoon eens om te proberen? Zelf ben ik wel een vleeseter. Ik zou niet zonder kunnen. Het liefst eet ik wel van dieren waarvan ik weet dat ze een goed leven hebben gehad. Zo hebben wij thuis altijd een koe staan die uiteindelijk wordt geslacht en verdeeld onder de familie. Dan weet je tenminste wat ze allemaal te eten hebben gekregen en geen brol ingespoten ofzo. Zonder kip of kalkoen zou ik helemaal niet kunnen . Zo lekker! Ooh, Jezus, de manier waarop ik 10 jaar geleden schreef, foei foei. Ondertussen wel nog steeds een vleesliefhebber, maar mijn vriend is wel vegetariër. We gaan nu ook samenwonen, wat dus als gevolg heeft dat ik waarschijnlijk ook meer vegetarisch ga eten (doe ik nu ook al vaker :p). Iemand tips voor lekkere vervangproducten?
 8. Ik ben opnieuw de luisterboeken aan het luisteren, en ik kwam dinsdag bij het stukje dat de Duffelingen met Harry in de auto zitten, "weg te vluchten" van de brieven. Toen herinnerde ik mij het Grote WizardZone Toernooi, waarin in het einddoolhof dat ene klein zinnetje wat Herman antwoordt ('spionage, camera's, ... // ik weet de juiste zin zelf niet meer :p) werd gevraagd. Ons team vond dat maar niet, en ik herinner mij dat ik zo gefrustreerd was :D. Aah, wat een fijne tijden!
 9. Jey! Fijn van de upgrade, ik zou het echt jammer hebben gevonden mocht WZ ineens niet meer te vinden zijn geweest. Bedankt!
 10. Anslenemans

  Sherlock

  [img]http://1.bp.blogspot.com/_Ep7UKPSt6jE/TTwEuM0KeOI/AAAAAAAAClw/d3QPBhuL6QE/s1600/Sherlock1280.jpg[/img] Voor alle Sherlock-fans (van de BBC ) onder ons: Hier een eigen topic! Waar je kan praten over de ongelooflijk goede serie, grappige plaatjes kan posten die je ooit ergens hebt gevonden, speculeren over wat er nu echt gebeurd is. Je kan een pleidooi geven over welk personage je nu echt het leukste vind, en nog vele andere mogelijkheden! Waarschuwing: [b]SPOILERS aanwezig![/b]
×
×
 • Create New...