Jump to content
Wizardzone - Harry Potter Community
Sign in to follow this  
ThaMartin

Oproep aan fans voor hulp Harry Potter-serie

Recommended Posts

Oproep aan fans voor hulp Harry Potter-serie

 

Fans kijken er reikhalzend naar uit: een serie over de magische wereld van Harry Potter. Nu komt die droom uit. Sterker nog; je kan eraan deelnemen.

 

Productiehuis Twenty Twenty heeft een oproep online gezet. Er wordt gezocht naar diehard Harry Potter-fans. Op de site valt te lezen: “Als jij op Zweinstein zat, weet je dan ook in welke afdeling je zou zitten? Ben je gepassioneerd over Huffelpuf, of supertrots dat je een Griffoendor bent? Heb jij voldoende wijsheid om te delen over hoe het is bij Ravenklauw of wil je dat iedereen weet hoe geweldig het is om in Zwadderich te zitten? Dan zoeken wij jou!”

 

De serie zal onderzoeken hoe de afdelingen in elkaar zitten, en wat dat doet met de fans. Online zijn er meerdere sites waarin fans zichzelf kunnen laten sorteren in een van de afdelingen. De makers willen dan ook graag weten hoe de fans zich voelen als ze in een bepaalde afdeling zitten.

Mocht je hier een geweldig verhaal over kunnen vertellen, dan kun je je hier opgeven. Er is wel een klein detail, je moet wel naar Londen vliegen voor de draaidagen, maar voor de echte Harry Potter-fans is dat absoluut geen ramp.


Bron: RTL Nieuws

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...