Spring naar inhoud
Josh

Geregistreerd: 03 Jul 2011
Offline Laatst actief: 23 May 2020 21:53
Toch maar een ander verhaal begonnen. :p Geüpdatet 22 Aug · 0 Commetaren
*****

Over mij

Hallo! Welkom in mijn profiel!

Mijn naam is Josephine - Josh of Josie mag ook - en ik ben 20 jaar. Ik woon in Bretagne in Frankrijk en ik studeer geschiedenis in Saint-Brieuc. En ja, ik weet dat je daar nog nooit van gehoord hebt. :P Ik hoop uiteindelijk lerares op het middelbaar te worden.

Ik heb best veel interesses, denk ik. Zo vind ik alles wat met verhalen te maken heeft leuk. Ik schrijf en lees graag en kijk nu het vakantie is wel bijna iedere avond een film of een aflevering van een serie. Series vind ik vooral fijn en daar heb ik dus ook een verslaving aan. :P Ik ben bijvoorbeeld fan van North & South (een miniserie uit 1985 over de Amerikaanse Burgeroorlog met Patrick Swayze in de rol van Zuidelijke gentleman :wub:), North & South van de BBC, Downton Abbey (maar ik moet nog tot oktober wachten op seizoen 2 :() en Robin Hood. Qua boeken lees ik eigenlijk helemaal geen fantasy (Harry Potter is een uitzondering en eigenlijk ben ik meer fan omdat het zo'n grote rol in mijn leven heeft gespeeld dan om het verhaal zelf). Een paar van mijn favoriete boeken zijn: Gejaagd Door De Wind van Margaret Mitchell, Klop Maar Op 'n Deur van Willard Motley en Hoe Duur Was De Suiker? van Cynthia McLeod (en die gaat verfilmd worden! :!!:). Ook ben ik fan van Ruth Rendell, van Roald Dahl, van Erich Maria Remarque (Van Het Westelijk Front Geen Nieuws :wub:) en van Primo Levi.

Eh... Ik vind buitenlandse talen en andere culturen ook interessant! Ik wil nog graag Duits leren en een aantal woorden/zinnetjes in het Italiaans en Bretons. :P Ik doe ook aan Postcrossing en ik wil later veel reizen. Zo wil ik nog een keer naar Berlijn, Rome, Zweden, Ierland, South Carolina en/of Georgia (want ik heb te veel North & South en Gone With The Wind gezien :P), Griekenland, Iran, India, Zuid-Afrika, Indonesië en Sint-Petersburg. En dichterbij huis moet ik ook nog een keer naar de Mont-Saint-Michel en Normandië om de invasiestranden en het tapijt van Bayeux te bezoeken. :P

Verder heb ik nog wel wat dingen die ik leuk vind: muziek, geschiedenis (anders zou ik het niet studeren), tijdschriften, mode, post krijgen en versturen, (Keltische) legenden, WZ, nieuws volgen, autorijden en vast nog wel meer!

Zo, daar laat ik het bij. Ik breid dit vast nog wel een keer verder uit, maar zo staat er in ieder geval wat. :P

xxx Josephine

Community Stats


 • Groep: -Site Crew
 • Actieve posts: 10322
 • Profielbezoeken: 31073
 • Membertitel: Practically perfect in every way
 • Leeftijd: 30 jaar oud
 • Geboren op: Augustus 21, 1990
 • Op Wizardzone sinds
  4 juni 2004
 • Locatie
  Turku, Finland
 • Geslacht
  Heks Heks
 • Interesses
  Series, schrijven, muziek, geschiedenis en nog veel meer!

1530 Transformagiër

Gebruikerstools

Laatste bezoekers