Spring naar inhoud
Bellatrix van Detta

Geregistreerd: 07 Jul 2011
Offline Laatst actief: 15 Jun 2020 11:52
-----

Over mij

Hallo, ik ben Anne. Ik hou erg veel van muziek luisteren, wat ik dan ook heel vaak doe. Mijn favoriete band is Nightwish! Ik ben echt een hele grote fan van ze, met name van het "oude" Nightwish, dus toen Tarja Turunen nog in de band zat. ;) (Zij werd in 2005 uit de band gezet). De nieuwe zangeres Anette Olzon vind ik niet zo geweldig. Een paar nummers van de cd Dark Passion Play vind ik wel leuk, maar toch vind ik het lang niet meer zo mooi als toen Tarja er nog was. :( Even denken, wat kan ik nog meer vertellen over Nightwish... als ik er eenmaal over begin kan ik niet meer stoppen. XD Mijn favoriete nummer is Ghost Love Score! Dat nummer zit echt geweldig in elkaar! :D Echt heel mooi!

Zo, laat ik nu dan maar over mijn andere interesses vertellen, voordat ik jullie ga vervelen. XD

Verder ben ik natuurlijk ook fan van Harry Potter (anders was ik hier niet :P). Ik kijk graag naar de films en ook de boeken lees ik regelmatig. Lezen vind ik best leuk namelijk, ik heb veel boeken thuis. Mijn favoriete schrijvers zijn Carry Slee, JK Rowling en Francine Oomen.

Ik hou ook erg veel van vlees, vooral speklappen. Dus als je een keer bij mij spek zou komen eten, zou je je bord goed in de gaten moeten houden, want ik ben er echt dol op. :P Ik hou ook erg veel van spaghettie, macaroni, lasagne en pannekoeken. Wat ik echt niet lust is melk en kaas.

Verder kijk ik ook graag naar films op tv. Mijn favoriete films zijn de Harry Potter films, Titanic en nog een paar andere films.

Ik hou ook erg veel van natuur, daarom vind ik het ook altijd leuk als ik aan het fietsen ben of aan het wandelen om naar plaatsen te gaan waar veel natuur is. Ik ga later dan ook in een dorp wonen, daar heb je namelijk veel groen, en als je midden in de stad woont heb je dat niet echt, daarom vind ik het leuker om in een dorp te wonen.

En natuurlijk ben ik ook helemaal verslaafd aan Wizardzone!!!!! Dankzij deze site heb ik een aantal hele aardige mensen leren kennen! :D Deze site is de beste!

Als je mijn MSN-adres wilt hebben mag je me gewoon een PB'tje sturen, hoor. Ik vind het leuk om met andere leden van WZ te kletsen.


Community Stats


 • Groep: 15+ Member
 • Actieve posts: 288
 • Profielbezoeken: 6626
 • Membertitel: Nightwish rocks! <3
 • Leeftijd: 27 jaar oud
 • Geboren op: April 23, 1993
 • Locatie
  Nijmegen
 • Geslacht
  Heks Heks
 • Interesses
  Computeren, WZ, (hard)rock en metal, Nightwish (met Tarja), tv kijken, gamen, fietsen, kletsen, feestjes, en natuurlijk Harry Potter ;)

8 Wie?

Gebruikerstools

Vrienden: